AS Roman taival Italian cupissa päättyi nololla tavalla keskiviikkona.

Roma kärsi tappion cupissa toiseksi ylimmällä sarjatasolla Serie B:ssä pelaavalle Spezialle. Kotijoukkue taipui alemman sarjatason seuralle rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 2-4. Varsinainen peliaika ja jatkoaika päättyivät maalittomina.

Roman presidentti James Pallotta on esittänyt pahoittelunsa seuran kannattajille nöyryyttävästä tappiosta.

– Haluan pyytää anteeksi kannattajilta tämän päivän ottelua minun ja AS Roman puolesta. Onnittelut Spezialle, Pallotta, 57, sanoi ottelun jälkeen Goal.comin mukaan.

Serie A:ssa viidentenä majaileva Roma on voittanut ottelun viimeksi yli kuukausi sitten. Se on pelannut seitsemän peliä putkeen ilman voittoa. Edellisen kerran roomalaiset juhlivat täyttä pistepottia 8. marraskuuta, kun Lazio kaatui Stadio Olimpicolla maalein 2-0.