Mika Johansson ei jatka uraansa ensi kaudella HIFK:ssa, eikä Veikkausliigassa.

Viime kaudella 13 Veikkausliigan ottelussa HIFK:n maalilla pelannut Mika Johansson on ilmoittanut jättävänsä tähtirinnat. Syyskuussa ”Veikko” oli todellisessa huippuvireessä torjuen kolme peräkkäistä nollapeliä. Sen johdosta hänet valittiin Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen

– Kiitos kaikille näistä kahdesta hienosta kaudesta. Varsinkin nousu Veikkausliigaan oli mahtava kokemus ja oli hienoa olla mukana nostamassa seuraa sille sarjatasolle, jolle se kuuluu. Ei ollut helppo päätös jättää tätä hienoa joukkuetta ja sen upeita faneja.

– Jalkapallo tulee tulevaisuudessakin olemaan suuressa roolissa elämässäni, mutta tämä päätös mahdollistaa uudet haasteet urheilun saralla. Tulen jatkossa seuraamaan IFK:n pelejä katsomosta ja odotan, että jätkät tulee taistelemaan ensi kaudella sarjan kärkisijoista, Johansson kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Johansson pelasi ensimmäisen kautensa HIFK:ssa vuonna 2012 ja siirtyi takaisin seuraan Viikingeistä syksyllä 2014. Johanssonin palattua HIFK ei hävinnyt kertaakaan loppukauden aikana Ykkösessä ja kausi päättyi historialliseen liiganousuun 4. lokakuuta 2014 FC JAzzia vastaan Pallokentän nurmella.

HIFK:n maalivahtikaksikon muodostavat tällä hetkellä Carljohan Eriksson, 20, ja Jere Piirainen, 17.