Arsenalin hyökkäyksen väsymätön taistelija Alexis Sanchez jouduttiin vaihtamaan kesken ottelun kentältä viime viikonlopun Norwich-tasapelissä ja vastaava reisivamma pitää yleensä pelaajat noin kuukauden päivät sivussa.

Sanchezin, joka tunnetaan erinomaisena palautujana rasituksesta, toivotaan kuitenkin jo toipuvan joulukuun lopun huippuotteluun mennessä.

Arsenal tekeekin kaikkensa, jotta chileläinen saadaan kentälle pelaajan joulukuun 21. päivä pelattavaan Manchester City -otteluun, mikä on noin viikkoa aiemmin kuin alkuperäinen toipumisennuste.

Arsenalilla on jo melkoinen lista loukkaantuneita, kun Sanchezin lisäksi Santi Cazorla ja Laurent Koscielny loukkaantuivat niin ikään viikonloppuna ja ovat jonkin aikaa sivussa.

Aiemmin sairastuvalle ovat jo kirjautuneet pitkäaikaispotilaat Jack Wilshere, Thomas Rosicky ja Danny Welbeck, joita odotetaan pelikentille vuodenvaihteen jälkeen aikaisintaan, maaliskuuhun sivussa asti oleva Francis Coquelin sekä Theo Walcott, Mikel Arteta ja Kieran Gibbs, jotka saattavat palata pelikentillä tulevina viikkoina.