Liverpool-manageri ei hosu siirtomarkkinoilla – ”Katsotaan mitä tapahtuu”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp aikoo ottaa rauhallisesti tammikuun siirtomarkkinoilla. Manageri antaa mahdollisuuden nykyisille pelaajille todistaa taitonsa.

Saksalaisen mukaan hankintoja ei ole pakko tehdä, mutta seura ”on valmis” kauppoihin, jos tilanne aukeaa. Liverpool on saamassa sairastuvalta takaisin pelaajia, joten hankintojen suhteen ei ole mitään pakkoa ainakaan tässä kohtaa.

– On paljon tärkeämpää työskennellä ihmistellä, ja heidän on tunnettava luottamuksesi – eikä vain kahden päivän vaan pidemmän ajan, tuumi Klopp The Telegraph -lehden mukaan.

– Niin maailman ei pitäisi pyöriä. Jos meillä ongelmia, se ei johdu laadusta, vaan ehkäpä enemmänkin keskittymisestä tai muista asioista. Emme tiedä pystyvätkö pelaajamme tekemään asiat paremmin. Antaisin neuvon pitää pää kylmänä ja katsotaan mitä tapahtuu.

Liverpooliin on yhdistetty siirtohuhuissa esimerkiksi Galatasarayn Kevin Grosskreutz ja Belgradin punaisen tähden nuori kyky, keskikenttäpelaaja Marko Grujici. Kloppin siirtotoiveet, joihin lukeutuu myös Schalken Leroy Sane, eivät muutenkaan olisi todennäköisesti saatavilla ennen kesää.

Daniel Sturridgen loukkaantuminen on tehnyt myös loven joukkueen hyökkäyspäähän. Hyökkääjäostoksille Liverpool ei kuitenkaan todennäköisesti mene, sillä Klopp uskoo Christian Benteken, Roberto Firminon ja Divock Origin pystyvän täyttämään Sturridgen jättämän aukon.

– Tiedämme kaikki pelaajat futismaailmassa. Osa sopii meille, osa ei. Haaste meille seuraavan kuukauden ja seuraavien vuosien aikana on tehdä rotaatiota, mutta niin, ettemme menettäisi laatua. Tarvitaan 20-22 laadukata pelaajaa, jotka ovat valmiina haasteeseen, Klopp järkeili.