Manchester City kertoi kannattajilleen hyviä uutisia, kun kapteeni Vincent Kompany palaa kokoonpanoon lauantain Sunderland-peliin. Asian vahvisti manageri Manuel Pellegrini keskiviikon lehdistötilaisuudessaan.

Belgialaistoppari on pelannut vain kahdeksassa ottelussa tällä kaudella jatkuvien pohjevammojen vuoksi. Kun mies on ollut kentällä, City on voittanut kuusi peleistään eikä ole hävinnyt lainkaan. Omiin on Kompanyn vahtivuorolla päässyt vain maali.

Paluu tulee erinomaiseen saumaan, kun Cityn toppareina Arsenal-pelissä ollet Nicolas Otamendi ja Eliaquim Mangla kumpainenkin olivat suurissa ongelmissa. Myöskään Martin Demichelisista ei ole ollut Cityn puolustuksen vakauttajaksi.

City saa sairastuvalta takaisin myös Pablo Zabaletan ja Fernandon. Ainoana lasaretin puolella jatkaa Samir Nasri.