© Kuva: Getty Images

Ex-suojatti: ”Louis van Gaal ei siedä latinopelaajia”

Nykyisen ManU-luotsi Louis van Gaalin alaisuudessa Bayern Münchenissä pelannut Luca Toni on paljastanut hollantilaisluotsin inhonneen Keski- ja Etelä-Amerikasta tulevia pelaajia.

”Louis van Gaal ei voi sietää pelaajia, jotka tulevat latinalaisesta Amerikasta. Bayernissa hän etsi aina mahdollisuutta valittaa minulle, Franck Riberylle tai Luciolle heistä koska fanit rakastivat meitä kolmea, italialaiskärki kommentoi Corriero dello Sportille.

Van Gaal kauppasi viime kesänä mm. argentiinalaisen Angel di Marian ja meksikolaisen Javier Hernandezin toisaalle, mitä ainakin seurat fanit ovat jälkikäteen katuneet. Molemmat pelaajat ovat esiintyneet uusissa seuroissa upeasti.

Aikoinaan Barcelonassa brassipelaaja Rivaldon ura seurassa päättyi van Gaalin peräsimeen tulon jälkeen. Tonikin joutui Bayernissa van Gaalin silmätikuksi ja pudotettiin kakkosjoukkueeseen ennen kuin hänet lainattiin AS Romaan ja lopulta myytiin Italiaan. Onko Tonin kommentit vain katkeruutta vai muuta, jää jokaisen itsensä pääteltäväksi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!