FC Lahti kukisti HIFKin Liigacupin avauksessaan lukemin 1-0 Mikko Kuninkaan maalilla.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tyytyväinen monien pelaajien tekemiseen, mutta viimeistely olisi voinut olla parempaa.

– Aika monta maalia olisi voinut tehdä enemmänkin. Aina kun peli on 1-0 tilanteessa, se on mahdollista, että vastustaja pääsee kuittaamaan. Sitähän meille viime kaudella vähän kävi. Tässä vaiheessa se ei ole vielä niin tärkeää, mutta pitäisi aikaisemmin pystyä tappamaan peli, Korkeakunnas pohti FC Lahden kotisivuilla.

Ryhmän nuoremmasta päästä maalintekijän lisäksi Jasse Tuominen, Fareed Sadat ja Santeri Hostikka saivat erityismaininnan.

– Nuoret miehet ovat rauhallisia pallon kanssa ja pelaavat hyvällä itseluottamuksella. On jalkoja ja liikkeitä. Alhaallakin on helpompi pelata, kun on aktiivinen yläkerta, josta tulee aloitteita ja liikkeitä. Oikein tyytyväinen nuorten miesten esityksiin.