© Kuva: Getty Images

Guus Hiddink ei myisi Chelsean laituritähteä – ”Tulee olemaan arvokas pelaaja”

Chelsean päävalmentaja Guus Hiddink toivoo, ettei seura pistä viime kauden Valioliigan parasta pelaajaa Eden Hazardia lihoiksi myynnin muodossa kauden jälkeen. Tiettävästi ainakin PSG ja Real Madrid olisivat valmiita maksamaan miehestä jopa 80 miljoonaa puntaa.

Viime kaudella belgialainen osui Valioliigassa 14 kertaa ja syötti yhdeksän osumaa, kun taas tällä kaudella laiturin maalisarake näyttää pyöreää nollaa. Hiddink toivoo kuitenkin Lontoon suurseuran olevan maltillinen tilanteen kanssa.

– Kun Hazard pääsee takaisin rytmiin, hän tulee olemaan arvokas pelaaja Chelsealle. En ota kantaa seuran filosofioihin tai strategioihin, mutta sen voin sanoa että hän on erittäin tärkeä ja hyvä pelaaja seuralle. Hänen pelityylinsä on ihailtavaa katseltavaa, Hiddink kehuu ESPN:lle.

– Hän on kärsinyt viimeiset pari kuukautta loukkaantumisista. Toivottavasti hän palaa taas pian ennalleen ja voimme nauttia hänen pelaamisestaan. Minulla on suuri toivo, että hän loistaa loppukaudesta, Hiddink sanoo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!