© Kuva: Juha Tamminen

HJK kukisti virolaisjoukkueen – 17-vuotias hyökkääjälupaus iski voittomaalin

HJK voitti kauden ensimmäisen ottelunsa perjantaina. Klubi kaatoi virolaisen FC Infonetin harjoitusottelussa 1-0-lukemin nuoren Lassi Lappalaisen maalilla.

Vasta 17-vuotias, Kakkosessa viime kaudella Klubi 04:n paidassa pelannut Lappalainen viimeisteli voittomaalin tunnin kohdalla Lucas Lingmanin hienosta syötöstä. Maali syntyi tunnin kohdalla.

Heti maalin jälkeen HJK:lla oli hyvä tilanne viimeistellä myös toinen maali, kun saksalaiselle testikärjelle Onur Capinille pelattiin avopaikka. Saksalaishyökkääjä ei kuitenkaan saanut ohjaustaan maalia kohti ja näin testijaksonsa Infonet-otteluun päättänyt hyökkääjä ei osunut näytönpaikassaan.

Loppujaksosta Infonet sai myös pallonhallintaa enemmän itselleen Klubin vietyä peliä ensimmäiset 75 minuuttia selkeästi. Maalipaikkoja virolaiset eivät kuitenkaan onnistuneet luomaan ja ottelu päättyi kotijoukkueen ansaittuun voittoon.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä