© Kuva: Juha Tamminen

Huippuseuralle kävi samalla tavalla viime vuoden lopulla – ottelu peruttiin jälleen sumun takia

Benfican ja Nacionalin välinen Portugalin pääsarjan ottelu kesti sunnuntaina vain kahdeksan minuuttia, kunnes peli jouduttiin keskeyttämään sankan sumun takia.

Estadio da Madeira täyttyi sumusta niin sankasti, etteivät olosuhteet sallineet ottelun pelaamista. Uusintaottelu siirrettiin Daily Mailin mukaan pelattavaksi jo tänään maanantaina, jos Madeiran sääolosuhteet sen sallivat.

Otteluiden peruuntuminen huipputasolla sumun takia on harvinaista, mutta edellisestä tapauksesta Benfican kotistadionilla ei ole kulunut turhan pitkää aikaa. Lokakuussa Portugalin mestarijoukkueen piti pelata Uniao da Madeiraa vastaan, mutta erotuomari perui ottelun sumun takia vain tunti ennen aloituspotkua.

Tältä Estadio de Madeira näytti sunnuntaina tv-kameroiden silmin:

Jos alla oleva kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä