© Kuva: Getty Images

Jenkkilupaus kieltäytyi Bundesliigasta koti-ikävän vuoksi

Yhdyvaltojen lupaavimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuva hyökkääjä Jordan Morris vietti onnistuneen testijakson Werder Bremenin kanssa Turkissa ja seura olisi halunnut pelaajan vahvistamaan joukkuetta putoamiskamppailuun Bundesliigassa. 21-vuotias Morris päätti kuitenkin palata takaisin Yhdysvaltoihin  koti-ikävän vuoksi. Morris menee suurella todennäköisyydellä MLS-seura Seattle Soundersin riveihin.

Werder Bremenin toimitusjohtaja Thomas Eichin oli pettynyt hyökkääjän ratkaisuun, mutta ymmärsi asian.

– Jordanille tuli koti-ikävä. Oli hyvä, että hän sanoi asian heti suoraan. Kolmen tai neljän viikon jälkeen asia olisi ollut vähän hankalampi, Eichin totesi ESPN:lle ja kertoo seuraavansa nuorukaisen otteita jatkossakin.

Morris kuuluu Yhdysvaltojen maajoukkueeseen. Joukkueen päävalmentaja Jurgen Klinsmann on julkisesti toivonut pelurin siirtymistä kovempiin ympyröihin.