Jenkkilupaus kieltäytyi Bundesliigasta koti-ikävän vuoksi

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Yhdyvaltojen lupaavimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuva hyökkääjä Jordan Morris vietti onnistuneen testijakson Werder Bremenin kanssa Turkissa ja seura olisi halunnut pelaajan vahvistamaan joukkuetta putoamiskamppailuun Bundesliigassa. 21-vuotias Morris päätti kuitenkin palata takaisin Yhdysvaltoihin  koti-ikävän vuoksi. Morris menee suurella todennäköisyydellä MLS-seura Seattle Soundersin riveihin.

Werder Bremenin toimitusjohtaja Thomas Eichin oli pettynyt hyökkääjän ratkaisuun, mutta ymmärsi asian.

– Jordanille tuli koti-ikävä. Oli hyvä, että hän sanoi asian heti suoraan. Kolmen tai neljän viikon jälkeen asia olisi ollut vähän hankalampi, Eichin totesi ESPN:lle ja kertoo seuraavansa nuorukaisen otteita jatkossakin.

Morris kuuluu Yhdysvaltojen maajoukkueeseen. Joukkueen päävalmentaja Jurgen Klinsmann on julkisesti toivonut pelurin siirtymistä kovempiin ympyröihin.

 

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!