Ilves on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen 22-vuotiaan hyökkääjän Antto Hilskan kanssa.

Hilska on TPVn kasvatti, mutta siirtyi varsin nuorena JJK:n paitaan. Hän edusti jyväskyläläisseuraa vuodesta 2011 lähtien ja teki viime kaudella Ykkösessä yhdeksän maalia. Toissa kaudella verkko heilui samassa sarjassa kymmenen kertaa.

Suomen nuorisomaajoukkueistakin kokemusta omaava Hilska saapuu kissapaitoihin motivoituneena.

– Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta. Ensinnäkin se, että pääsen parin Ykkösessä pelatun kauden jälkeen pelaamaan taas Veikkausliigaa. Se on hyvä steppi uralleni. Tuntuu hienolta päästä pelaamaan taas kotikaupungissa ja Tammelan stadionilla, Hilska sanoo Ilveksen sivuilla.

– Joukkueeseen on ollut helppoa tulla, sillä Ilveksessä on minulle enemmän tuttuja kuin tuntemattomia pelaajia. Päävalmentaja Wiss sekä pelaajista Hilander, Petrescu ja kumppanit ovat vanhoja tuttuja, ja lisäksi joukkueen nuorempia pelaajia vastaan on tullut pelattua.

– Henkilökohtaisena tavoitteenani kaudella 2016 on saada tehoja irti. Hyökkääjälle maalit ja syötöt ovat tärkeitä, joten niitä pitää tulla. Joukkueen kanssa tarkemmat tavoitteet asetamme vielä erikseen.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään Hilskan sopimuksesta.

– Totta kai olen tyytyväinen, että Hilska siirtyy Ilvekseen. Hän on oman kylän poikia ja minulle tuttu pelaaja pitkältä ajalta. Hilska on iskenyt hyviä maalimääriä Ykkösessä parilla viime kaudella. Toivotaan, että hän pääsee aktiivisella tekemisellään myös Veikkausliigassa hyville maalimäärille, Wiss sanoo.

Ilveksellä on tällä hetkellä kasassa 19 pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.