© Kuva: Getty Images

Mixu Paatelaisen seura neuvottelee kovan luokan hyökkääjän kanssa – kaksi yli 20 maalin kautta!

Skotlannin liigan jumboseuran Dundee Unitedin manageri Mixu Paatelainen kertoo seuran olevan neuvotteluissa Celtic-kärki Anthony Stokesin lainaamisesta loppukaudeksi.

– Olemme lähestyneet Celticiä ja puhuneet pelaajan kanssa, mutta en osaa sanoa kuinka asia etenee. Asia on pelaajan päätettävissä. Hänellä on useita vaihtoehtoja, Paatelainen kommentoi BBC Scotlandille.

– Olemme sarjan jumbo. Häntäpäässä sarjassa oleminen kertoo siitä, että olemme tuskin ykkösvaihtoehto hänelle. Hänen tyyppisensä hyökkääjä kuitenkin voisi loistaa meillä, koska luomme paljon maalipaikkoja ja pyrimme positiiviseen pelaamiseen.

Dundee Unitedilla on liki mahdoton tehtävä pelata itsensä kuiville, koska joukkue on jo 11 pistettä seuraavasta jääneenä.

Pelaaja oli yhdistetty myös samaa sarjaan pelaavaan Inverness CT:hen, mutta sen seuran manageri kertoi, että pelaaja ei sinne siirry.

Kovia kausia takana

27-vuotias irlantilaishyökkääjä on päässyt Celticissä kentälle vain kahdesti kuluvalla kaudella.  Hän on edustanut seuraa vuodesta 2010. Pelaaja on Arsenalin akatemian kasvatti, missä läpimurtoa ei tullut, ja on edustanut Valioliigassa myös Sunderlandia

Parhaat vuotensa hän on kuitenkin pelannut Skotlannissa. Hän ampui 21 maalia kaudella 2009-2010 Hibernianille ja 20 maalia Celticin paidassa kaudella 2013-2014.

Stokes on pelannut myös yhdeksän kertaa Irlannin A-maajoukkueessa, viimeksi vuonna 2014, mutta hyvä kevät voisi nostaa miehen maan EM-kisaryhmään.-

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä