Espanjalaisen Sport-lehden mukaan Barcelona pyrkii vahvistamaan hurjaa joukkoon vielä parilla nimellä ennen tammikuun siirtoikkunan sulkeutumista. Kyseessä ovat Villarrealin Denis Suarez sekä Celta Vigon Nolito.

Barcelonan urheilujohtajan Robert Fernandezin kerrotaan olleen katsomassa Suarezia Villarrealin 2-2-lukemiin päättyneessä ottelussa Espanyolia vastaan. 22-vuotias vasen laitalinkki pelasi ottelussa täydet minuutit ja syötti toisen joukkueensa maaleista. Pelaaja on edustanut Espanjaa U21-tasolla.

Hankinnan hidasteena kerrotaan olevan se, että Villarrealin on vaikea löytää pelaajalle mitat täyttävää korvaajaa kesken kauden.

Nolito jo konkariosastoa

Vuodesta 2013 Celtaa edustanut Nolito on viime viikot ollut sivussa reisivamman vuoksi. Hän on tällä kaudella ampunut kahdeksan maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä 15 liigapelissä. Laitapelaaja on edustanut Espanjan A-maajoukkuetta 12 kertaa.

Noliton sopimuksen purkuhinta on 18 miljoonaa euroa, jonka maksuajasta Barcelona pyrkii neuvottelemaan, jotta ostohinta näkyisi vasta ensi kauden tilikirjoissa. Tämä olisi mahdollista tehdä siten, että pelaaja siirtyy seuraan ensin lainalle ja vasta kesällä pysyvästi.