Liverpool on hankkimassa uuden maalivahdin, kertoo Soccerlens-sivusto.

Soccerlensin mukaan englantilaisseura on tehnyt sopimuksen lahjakkaan 17-vuotiaan puolalaisveskarin Kamil Grabaran kanssa. Sivuston mukaan puolalaiset lähteet kertovat, että lupaava molari siirtyy Anfieldille tammikuun aikana Ruch Chorzowista.

Vaikka Grabara on nuori, hän on jo nyt arvostettu torjuja kotimaassaan. Häntä on muun muassa hehkutettu uudeksi Jerzy Dudekiksi, eli maalivahdiksi, joka edusti pitkään Puolan maajoukkuetta ja Liverpoolia.

Grabaran uskotaan liittyvän pian Liverpoolin akatemiajoukkueeseen, josta tie saattaa jatkua kohti edustusjoukkuetta. Soccerlensin mukaan Grabara saapuu Liverpoolin lääkärintarkastukseen tällä viikolla.

Siirtosummasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta Grabaran siirron uskotaan olevan Ruch Chorzowin historian rahakkain. Myös Manchesterin suuseurat City ja United olivat huhujen mukaan lahjakkuuden perässä, mutta jäivät tällä kertaa ulos sopimusneuvotteluista.

Liverpool etsii useiden brittimedioiden mukaan uutta maalivahtia edustusjoukkueeseen. Saksalaisluotsi Jürgen Klopp haluaa kunnon kilpailijan ykkösmolarilleen Simon Mignoletille, sillä kakkosvahti Adam Bogdanista ole vielä riittävän suurta vastusta belgialaiselle.

Edit 5.1. klo 11:51: Mignoletin kansallisuus korjattu. Hän on belgialainen, ei hollantilainen, kuten jutussa alun perin väitettiin.