Tässä on Hans Backen ensimmäinen Huuhkaja-ryhmä!

Suomen jalkapallon A-maajoukkue aloitti uuden aikakauden vuoden vaihduttua, kun Hans Backe astui peräsimeen.

Ruotsalaisluotsi on valinnut ensimmäisen ryhmänsä, joka pelaa ensi sunnuntaina Ruotsia ja seuraavalla viikolla Islantia vastaan Abu Dhabissa. Joukkue koostuu pääosin Pohjoismaisia seuroja edustavista pelaajista, koska pelipäivät eivät kuulu virallisiin FIFA:n maaottelupäiviin.

Mielenkiintoinen nimi on mm. Arsenalin edustusjoukkueessa syksyllä Liigacupissa debytoinut Glen Kamara ja tukku ensikertalaisia Veikkausliigasta, kuten HJK:hon Vaasan Palloseurasta siirtynyt maalivahti Markus Uusitalo, 18, ja viime kauden SJK:n mestaruusjoukkueen runkopelaajiin kuulunut laitapuolustaja Timo Tahvanainen, 29.

Joukkue:

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!