© Kuva: Getty Images

Tottenham-legenda: ”Seura voi voittaa mestaruuden, jos he uskovat siihen”

Tottenhamia pelaajana yli vuosikymmenen edustanut ja myöhemmin myös manageroinut Glenn Hoddle uskoo seuralla olevan paremmat mahdollisuudet mestaruuteen, kuin ikuisuuksiin vuoden 1961 mestaruuden jälkeen. 58-vuotiaan Hoddlen mielestä Chelsean ja Manchester Unitedin puppeloidessa, on valkopaitaisten aika tarttua tilaisuuteensa.

– Ei ole epäilystäkään etteikö Tottenhamilla ole kykyä viedä tällä ennalta arvaamattomalla kaudella mestaruutta. Kysymys on vain siitä, uskovatko he itse siihen, entinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja arvioi ESPN:n haastattelussa.

– Tottenhamin miehistö on ihan kilpailukykyinen verrattaessa Arsenaliin ja Manchester Cityyn. Leicester on vielä laskettava mestaruustaistoon mukaan, ja jos Leicester on siellä kandidaatti, niin on Tottenhamkin, Hoddle pyörittelee.

Englannin maajoukkueessa 53 kertaa esiintynyt Hoddle pitää Arsenalia ja Cityä kuitenkin vielä suosikkeina, mutta muistuttaa heidän menettävä vähän väliä piteitä, jonka vuoksi muun muassa Leicester on vielä taistelussa mukana.

– Tottenham ei yleensä ole tässä kohtaa kautta ollut noin hyvällä iskuetäisyydellä kärkeen. Nyt he ovat siellä syystä ja voivat kasvaa mestareiksi, jos he vain uskovat, Hoddle toistaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!