Siirtoikkunan aukeaminen merkitsee etenkin Valioliigassa suuria suunnitelmia ja myös suuria toteutuneita kauppoja. Tilanne ei ole kuitenkaan sama kaikkien seurojen kohdalla.

West Bromwich on sarjataulukossa mukavasti sijalla 13. ja manageri Tony Pulis on tehnyt pienellä budjetilla hyvää työtä. Rahaa joukkueen vahvistamiseen ei juuri ole nytkään tiedossa. West Bromwichin tilanne on yksinkertainen: rahaa hankintoihin saadaan vain pelaajia kauppaamalla.

– Jos meiltä lähtee pelaajia, toivon että saamme hiukan rahaa uusiin investointeihin, koska meidän täytyy tehdä niitä. Pelaajia täytyy kuitenkin lähteä ennen kuin voimme hankkia uusia, Pulis sanoi BBC Radio West Midlandsin haastattelussa.

West Bromwichin puheenjohtaja Jeremy Peace tunnetaan lisäksi tarkan punnan miehenä ja Pulis kuvaakin seuran asemaa siirtoikkunan ”aterialla” varsin vaatimattomaksi.

– Istumme parhaassa pöydässä, mutta ruokimme itsemme murusilla, se pitää ymmärtää.

– Täytyy vain odottaa, että nuo muruset putoavat pöydältä ja sitten sitä toivottavasti on oikeassa paikassa oikeaan aikaan noukkimassa ne. Eikä sitä tapahdu aterian alkajaisiksi, yleensä näin käy vasta aterian päätteeksi, Pulis kuvaili.