Vankan kokemuksen Veikkausliigasta omaava Tamas Gruborovics on tyrkyllä Ykkösessä pelaavan EIF:n joukkueeseen.

EIF julkaisi torstaina tiedotteen, jonka mukaan EIF neuvottelee hyökkääjänä viihtyvän Gruborovicsin kanssa ja toivoo pääsevänsä pelaajan kanssa pian sopimukseen.

Gruborovics, 31, on yksi Veikkausliigan 2010-luvun parhaita maalintekijöitä. Viimeisten kuuden kauden aikana hän on viimeistellyt 50 liigamaalia IFK Mariehamnin, JJK:n, Interin ja KTP:n riveissä.

Seura kertoi tiedotteessa myös Douglas Oliveiran sopimuksesta, jonka pituutta ei kerrottu. Brasilialainen Oliveira liittyy EIF:n rinkiin perjantaina

Lukuisia testipelaajia

Tulevien kahden viikon aikana EIF:lla on testissä tukku pelaajia. Norjassa oppinsa saaneet Gambian maajoukkueen keskikenttämies Fredrik Fladby ja hyökkääjä Lamin Jaiteh ovat näyttämässä osaamistaan. Lisäksi mukana ovat ruotsalainen keskikenttämies Viktor Eriksson, amerikkalainen puolustuksessa ja keskikentällä viihtyvä Kyle Curringa sekä japanilainen Hayato Wakino. Jeremie Malololla on kokemusta Veikkausliigastakin FC Hongan riveistä ja nigerialainen Kelvin Onos tulee Albanian toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.