Kroatialaisen jalkapallolupauksen Nikola Vlasicin, 18, isä kertoi juuri, että pelaajat haluttiin Valioliigan 10 miljoonan siirtokorvauksella.

Pelaaja ja hänen perheensä kuitenkin katsoi parhaimmaksi jäädä vielä ainakin kevätkaudeksi Kroatiaan. Osasyynä tähän oli se, että Nikolan siskon, maailman huippuluokan korkeushyppääjän Blanka Vlasicin, valmistautuminen ensi kesän Olympialaisiin ei saa häiriötekijöitä.

– Voin sanoa, että meillä oli pöydällä tarjous englantilaisseurasta, joka halusi Nikolan nyt suoraan pelaavaan kokoonpanoon En halua paljastaa, mistä seurasta on kyse. Siirto olisi ollut kuitenkin Hajduk Splitin seurahistorian arvokkain, Josko Vlasic kertoi Goal-sivustolle.

– Päätimme kuitenkin perhetapaamisen jälkeen hylätä tarjouksen. Katsoimme perheenä, että hän voi vielä kehittyä täällä. Lisäksi siirtyminen talvella muuttaisi paljon perheen suunnitelmia. Minun pitäisi seurata häntä englantiin ja Blanka on parhaillaan valmistautumassa Rion Olympialaisiin. Siirto olisi vaikuttanut koko perheeseen ja aiheuttanut häiriötekijöitä Blankalle, joten sekin oli taustalla päätöksessämme.