Arsenal havittelee Bundesliigan parhaimmistoon pelipaikallaan noussutta ex-pelaajansa takaisin

Saksalaislehti Bildin mukaan Arsenal pyrkii saamaan Borussia Mönchengladbachin avainmiesten joukkoon nousseen Havard Nordveitin takaisin riveihinsä. Lehden mukaan neuvottelujakin on jo käyty pelaajan edustajien ja seuran välillä. Pelaajan nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä

Norjalainen oli kirjoilla aikoinaan Arsenalin akatemiassa, mutta saumaa läpimurtoon ei tullut. Hän siirtyi kesällä 2011 nykyiseen seuraansa.

25-vuotias keskikenttämies kuuluu pelipaikkansa parhaimmistoon Bundesliigassa. Monipuolinen pelaaja on esiintynyt myös keskuspuolustajana. Arsenalin lisäksi miestä on huhuttu myös Liverpooliin ja Bundesliiga-pelaajat hyvin tuntevan Jürgen Kloppin alaisuuteen.

Nordveit oli mukana äskettäin tehdyssä listauksessamme kesän nimekkäimmistä vapaista agenteista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!