Arsenal-pelurille uusi loukkaantuminen kauden ensimmäisillä pelatuilla minuuteilla – koko ura vaarassa!

Arsenalin Tomas Rosickyn loukkaantumisputki jatkuu, kun keskikenttäpelaaja sai reisivamman tultuaan vaihdosta kentälle lauantain FA-cup-ottelussa Burnleytä vastaan.

Polvivamma piti Rosickyn sivussa koko alkukauden, ja tsekkipelaajan kauden ensimmäiset minuutit viikonloppuna olivat katastrofaaliset.

– Katsoin hänen peliään, ja ajattelin mielessäni: Tomas, juoksemisesi ei näytä hyvältä, kertoi tykkimiesten valmentaja Arsene Wenger mietteistään ESPN:n mukaan.

– Lisäksi hän menetti helppoja palloja, jollaisissa hänen tekniikallaan ei tavallisesti mokailla, Wenger jatkoi.

– Pelin jälkeen hän kertoi loukkaantuneensa oltuaan kentällä vain kolme minuuttia.

Alkukauden polvivamman lisäksi Rosicky on aiemminkin viettänyt pitkiä aikoja pelaamatta. Keskikenttäpelaaja oli poissa koko kauden 2008–2009 ja puolet kaudesta 2008–2009.

Sopimuksensa viimeistä kautta Arsenalissa pelaavan Rosickyn tulevaisuus näyttää uuden loukkaantumisen myötä epävarmalta. Jos uusi vamma pitää miehen pitkään poissa kentiltä, voi syksyllä jo 36 vuotta täyttävän Rosickyn ura Arsenalissa olla ohi.

Lontoolaisten luotsi Arsene Wenger kertoi odottavansa yhä kuitenkin hyviä uutisia, kun Rosickyn reisivammaa tutkitaan tarkemmin alkuviikon kuluessa.

Jos kuntoutuminen reisivammasta kuitenkin pitkittyy, se uhkaa myös tsekin asemaa maajoukkueensa kapteenina vuoden 2016 EM-kisoissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!