© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger esti pelaajansa siirtymisen – ”Toivottavasti tämä ei tule yllätyksenä”

Arsenalin manageri Arsene Wenger on myöntänyt blokanneensa Mathieu Debuchyn siirtymisen ManU:un.

Seura halusi ranskalaispakin ja pelaaja itsekin halusi siirtoa tammikuussa, mutta Wenger ei suostunut tähän. Debuchy lähti lopulta peliajan perässä lainalle kotimaansa Bordeaux’n paitaan tavoitteenaan mahtuminen kesän EM-kotikisaryhmään.

– Toivottavasti tämä ei tule yllätyksenä, mutta pelaajia lainataan vain joukkueisiin, joilla ei ole samoja resursseja, ei suoriin kilpailijoihin, Wenger kommentoi perjantaina lehdistötilaisuudessa Goal-sivuston mukaan.

Debuchy menetti Arsenalissa täysin peliaikansa 21-vuotiaalle Hector Bellerinille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!