© Kuva: Juha Tamminen

Ilves vahvistui Suomen mestarilla – ”Johtajuutta kentälle ja sen ulkopuolelle”

Ilves on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen serbialaisen keskuspuolustaja Pavle Milosavljevićin kanssa.
28-vuotias Milosavljević pelasi viime kaudella 18 ottelua Veikkausliigassa SJK:n riveissä ja juhli kauden päätteeksi Suomen mestaruutta. 186-senttinen toppari toimi SJK:n kapteenina kahtena edellisenä kautena Veikkausliigassa.

– Ilves todella halusi minut ja arvostan sitä suuresti. Ilves on minulle tuttu seura viime vuosilta, sillä olen pelannut SJK:n paidassa monia otteluita Ilvestä vastaan, ja etenkin Tammelan stadionin tunnelma on erityisen hieno, sillä katsomot ovat lähellä kenttää. Haluan jakaa kiitosta myös edelliselle seuralleni SJK:lle. Minulle jäi Seinäjoen vuosista upeita muistoja. Nyt haluan vain liittyä Ilvekseen ja auttaa joukkuetta voittamaan pelejä Veikkausliigassa, Milosavljević kommentoi Ilveksen kotisivuilla.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on erittäin tyytyväinen uudesta pelaajahankinnasta.

– Olemme koko ajan puhuneet, että meille on tulossa vielä 2-3 hankintaa ja Pavle on yksi hankinnoistamme. Haluamme vahvistaa joukkuetta ja nyt saimme kovan pelaajan. Hän on toiminut SJK:n kapteenina, mikä kertoo jo paljon pelaajasta. Odotan Pavlelta vahvaa johtajuutta kentällä ja kentän ulkopuolella.