Maalivahti Jukka Lehtovaara siirtyi viime vuonna Turun Palloseurasta paikalliskilpailija FC Interiin.

27-vuotias Lehtovaara ehti pelata kuitenkin viime kaudella vain kolme ottelua Veikkausliigassa ennen loukkaantumistaan, joka on pitänyt hänet sivussa pelikentiltä viime vuoden huhtikuusta saakka.

Inter kertoo nyt verkkosivuillaan hienoja uutisia, sillä Lehtovaara on tekemässä paluuta pelikentille. Inter haastaa ensi viikolla Liigacupissa HJK:n ja HIFK:n, ja TPK-kasvatti päässee testaamaan taitojaan toisessa ottelussa.

– Jukka on tehnyt hullun lailla hommia päästääkseen pelikuntoon. Hän on harjoitellut tämän vuoden joukkueen mukana ja nyt on hyvä aika ottaa seuraava askel, eli pelata ottelu. Näillä näkymin hän pelaa ensi viikolla toisessa ottelussa, sanoo päävalmentaja Job Dragtsma Interin verkkosivuilla.