Tähän on tultu! – Valioliigasta Kiinan divariin

Alkuvuoden aikana Kiinaan on siirtynyt useita pelaajia eurooppalaisilta jalkapallokentiltä. Lisää saattaa olla luvassa, sillä siirtoikkuna menee Kiinassa kiinni vasta 26. helmikuuta.

Valioliiga-seura West Hamin kärkimies Nikica Jelavic päätti tänään maanantaina myöskin lähteä Kiinaan. ”Hammersiin” kesän siirtoikkunassa tullut kroatialainen on siirtynyt Kiinan toiseksi korkeimman sarjatason Beijing Renheen arviolta 4 miljoonan punnan kauppasummalla. Asiasta kertoo muun muassa Sky Sports.

30-vuotiaalla Jelavicilla oli tällä kaudella vaikeuksia saada peliminuutteja maanmiehensä Slaven Bilicin valmennuksessa Lontoossa. Mies pelasi lopulta 13 pääsarjaottelussa West Hamin paidassa – pääosin vaihtomiehenä – viimeistellen yhden osuman.

Jelavicin siirto Kiinaan tuskin helpottaa miehen mahdollisuuksia päästä edustamaan Kroatiaa ensi kesän EM-kisoissa.

Päivitys ti 16.2. klo 18.16: West Ham vahvisti Jelavicin siirron kotisivuillaan tiistaina.