Tämä seurajohtaja on omaa luokkaansa – marraskuussa potkut saanut luotsi palasi ruoriin!

Serie A -seura Palermon omistaja Maurizio Zamparini on täysin omaa luokkaansa seurapomoista.

Hän nimesi maanantaina Beppe Iachinin joukkueen päävalmentajaksi. Zamparini oli antanut samalle miehelle potkut viime marraskuussa. Joukkue on vaihtanut kuluvalla kaudella jo viisi kertaa vastuuvalmentajaa.

Marraskuun 10. päivän ja helmikuun 15. päivän välillä seura on neljästä vaihtanut vastuuluotsia. Davide Ballardini tuli marraskuussa Iachinin tilalle. Hän sai potkut tammikuussa vain seitsemän pelin jälkeen.

Seuraavaksi päävalmentajaksi nimitettiin Guillermo Barros Schelotto, mutta hänen UEFA-lisenssissä oli epäselvyyksiä. Apuvalmentaja Giovanni Tedesco otti seuran komentoonsa siksi aikaa, kun Schelotto haki lisenssinsä hyväksyntää UEFA:lta. Lisenssiä ei kuitenkaan myönnetty.

Näin ollen vastuuseen nostettiin seuran nuorisojoukkueen valmentaja Giovanni Bosi, joka luotsasi seuraa vain yhden pelin ajan, kun Palermo hävisi Torinolle 1-3-lukemin viime viikonloppuna.

Lopputuloksena Zamparini korvasi Bosin Iachinilla. Palermo on hävinnyt neljä edellistä peliään ja joukkue on Serie A:ssa 15. sijalla.