Brittifutiksessa taas puremistapaus – kahdeksan pelin huili tuloksena!

Englantilainen futis on saanut Luis Suarezille manttelinperijän. Kyse ei ole maagisesta maalitekotaidosta vaan vastustajan puremisesta, mihin uruguaylaishyökkääjä syyllistyi Liverpool-aikoinaan kohteenaan Chelsea-puolustaja Branislav Ivanovic.

Nyt samaan temppuun on syyllistynyt Championship-seura Leeds Unitedin hyökkääjä Souleymane Doukara, joka puri Fulhamin puolustajaa Fernando Amorebietaa helmikuun lopulla pelatussa ottelussa.

Amorebieta sai tuolloin reaktiostaan varoituksen ja joutui myöhemmin ulosajetuksi samassa ottelussa. Myöhemmin selvisi, että pelaajan kiivas reaktio johtui puremisesta, josta nyt annettiin Doukaralle kahdeksan ottelu pelikielto ja 50 000 punnan sakko.

24-vuotias hyökkääjä palaa pelikiellostaan sarjan päätöskierrokselle, jolloin Leeds kohtaa Prestonin. Senegalilaiskärki on tällä kaudella tehnyt viisi maalia 27. ottelussa, joten menetys seuralle ei sinänsä ole suuri. Leeds on sarjansa keskikastissa.

Äskettäin myös Diego Costa näytti jopa videonauhalta katsottaessa purreen Evertonin Gareth Barryä, mutta vastustaja päästi miehen pälkähästä ja Chelsea-kärki säästyi pelikiellolta.