Diego Costa pääsi pälkähästä – ”Hän ei purrut minua”

© Kuva:
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Chelsean Diego Costa ajettiin ulos Englannin cupin ottelussa Evertonia vastaan välikohtauksesta Gareth Barryn kanssa.

Mediassa on pyöritelty videota tapauksesta, missä Costa näyttäisi purevan Barryä kaulasta. (kts. kuvakaappaus alla olevasta twiitistä). Jos näin olisi, voisi pelikielto olla pitkäkin. Barry kuitenkin todistaa itse, ettei näin tapahtunut.

– Olen nähnyt paljon keskustelua tapahtumista minun ja Diego Costan välillä eilisessä ottelussa. Mutta voin vahvistaa, ettei hän purrut minua, Barry kertoi Mirror-lehden mukaan Fanzai-nimisessä sosiaalisen median palvelussa.

Everton voitti Chelsean ottelussa 2-0-lukemin edeten Englannin cupissa jo välieriin.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!