© Kuva: Getty Images

Hyvään vireeseen päässyt Real Madrid -laituri viihtyy lainaseurassaan – ”Se olisi hienoa”

Denis Tsheryshev ei ole missään vaiheessa onnistunut tekemään läpimurtoa Real Madridin kivikovaan joukkueeseen. Venäläinen onnistui syksyllä kertaalleen maalinteossa Espanjan Cupissa, mutta silloinkin ilo oli tunnetusti lyhytaikaista.

Venäläislaituri lähtikin helmikuussa loppukauden mittaiselle lainalle Valenciaan saadakseen peliaikaa. 25-vuotias Tsheryshev on uudessa seurassaan löytänyt nopeasti mainion vireen tehden viidessä La Ligan ottelussa kaksi maalia.

Mies on kertonut espanjalaislehti AS:lle viihtyvänsä uudessa ympäristössä.

– Olen erittäin onnellinen täällä. Kaikki ovat tehneet minut tuntemaan oloni tervetulleeksi. Mutta se mitä tapahtuu kauden päätyttyä, ei ole kiinni 100-prosenttisesti vain minusta – kyse on enemmänkin (Real) Madridista. Nautin mieluummin vain nykyhetkestä.

– Olen ollut täällä lyhyen aikaa, ja minulla on paljon parannettavaa. Olisi hienoa, jos Valencia haluaisi minun jäävän tänne.