© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga-pelaaja toipumassa hurjasta vammasta – ”Silmänpohjassani oli murtumia”

Suomen mestaruuden voittaneesta SJK:sta Ilvekseen talvella siirtynyt Marco Matrone on toipumassa vaarallisesti silmävammastaan.

Matrone sai helmikuun lopulla pelatussa ottelussa FC Hakaa vastaan vastustajan nappulatossusta osuman silmäänsä ja mies jouduttiin ottamaan vaihtoon. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että hänen silmänpohja on murtunut ja edessä on leikkaus. Nyt Matrone on kuntoutumassa hyvää vauhtia.

– Silmänpohjassani oli murtumia. Leikkauksen jälkeen oli jonkin verran kipuja ja olin periaatteessa vuodepotilaana viikon ajan. Sen jälkeen kävelyä ja pyöräilyä, ja nyt olen tullut joukkueen mukaan hölkkäilemaan sekä hieman jo pallon kanssa kikkailemaan, 28-vuotias keskikenttämies kertoi Ilveksen kotisivuilla.

– Jos kaikki menee nappiin, niin olen mukana sarja-avauksessa Kuopiossa muutaman viikon päästä. Se on tavoite, mutta toki tällaisten silmävammojen kanssa täytyy olla tarkkana.

Viime kaudella liigapaikan kabinetin kautta saanut Ilves oli kauden yllättäjiä sijoittumalla kahdeksanneksi. Loppukautta varjosti Keith Armstrongin valmentajapotkut. Tulevalla kaudella seuraa luotsaa entinen Huuhkaja-pelaaja Jarkko Wiss.