© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo iloitsi huikean illan jälkeen: ”Maalit ovat DNA:ssani”

Cristiano Ronaldo laittoi eilen pystyyn varsinaisen show’n Real Madridin taisteltua itsensä jatkoon Mestarien liigan puolivälierissä.

”Los Blancoshan” kukisti Wolfsburgin numeroin 3-0 ja eteni lopulta jatkoon yhteismaalein 3-2. Ronaldo viimeisteli eilisen ottelun kaikki maalit ja teki näin ollen uransa 37. hattutempun Realin paidassa.

– Niin monta hattutemppua ei ole huonosti, vai? Maalit ovat DNA:ssani. Haluan jatkaa maalien tekemistä joukkueelleni. Nämä asiat tulevat luonnostaan. En etsi niitä. Pian näemme mitä tapahtuu, kommentoi 31-vuotias supertähti taiston tauottua ESPN:n mukaan.

– Annan aina kaikkeni. Minut tuntevat ihmiset tietävät sen. Kun tekee tarpeeksi töitä, hyviä asioita tapahtuu. Menen joka ilta nukkumaan levollisena, koska teen niin lujaa töitä ja olen ammattilainen.

Ronaldo kertoi myös elättelevänsä edelleen toiveita La Ligan mestaruudesta ja ylisti valmentaja Zinedine Zidanea.

– Kaikki on mahdollista. Olimme muutama viikko sitten 12 pisteen päässä kärjestä. Nyt ero on neljä pistettä. Kaikki on mahdollista. Rakastin Zidanea pelaajana ja pidän hänen tavastaaan valmentaa.