© Kuva: Ilari Isotalo

Keskikentän taituri KuPSin kapteeniksi – ”Vähintään kuuden joukkoon”

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen tämän kauden kapteenisto on valittu. Keskikentän tähtipelaaja Petteri Pennanen toimii KuPS-joukkueen kipparina tällä pelikaudella. Puolustajat Babacar Diallo ja Azubuike Egwuekwe kuuluuvat myös joukkueen kapteenistoon.

”Hyvä luotto meillä on joukkueen sitoutumiseen. Me pidimme viime viikolla pelaajien kesken oman palaverimme, jossa kuuden joukkoon sijoittuminen asetettiin vähimmäistavoitteeksemme. Me halutaan tietenkin myös voittaa jotakin. Joulukuun alusta asti on treenattu ja tuntuu hyvältä, kun vihdoinkin aloitetaan tosipelit”, Pennanen kertoi maanantaiaamun aamiaistilaisuudessa.

Diallon tunnelmat ovat myös korkealla sarja-avauksen lähestyessä: ”Fiilikset ovat hienot. Me annamme kentällä kaikkemme, jotta saavutamme hyviä tuloksia. Olen luottavainen tämän kauden suhteen”, puolustaja sanoo.

”Tulin Kuopioon tekemään kovasti töitä ja auttamaan joukkuetta. Olen ollut kapteenina myös edellisessä joukkueessani Warri Wolvesissa”, topparikollega Egwuekwe toteaa.

Lähde: KuPSin verkkosivut