Keskikentän taituri KuPSin kapteeniksi – ”Vähintään kuuden joukkoon”

© Kuva: Ilari Isotalo
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen tämän kauden kapteenisto on valittu. Keskikentän tähtipelaaja Petteri Pennanen toimii KuPS-joukkueen kipparina tällä pelikaudella. Puolustajat Babacar Diallo ja Azubuike Egwuekwe kuuluuvat myös joukkueen kapteenistoon.

”Hyvä luotto meillä on joukkueen sitoutumiseen. Me pidimme viime viikolla pelaajien kesken oman palaverimme, jossa kuuden joukkoon sijoittuminen asetettiin vähimmäistavoitteeksemme. Me halutaan tietenkin myös voittaa jotakin. Joulukuun alusta asti on treenattu ja tuntuu hyvältä, kun vihdoinkin aloitetaan tosipelit”, Pennanen kertoi maanantaiaamun aamiaistilaisuudessa.

Diallon tunnelmat ovat myös korkealla sarja-avauksen lähestyessä: ”Fiilikset ovat hienot. Me annamme kentällä kaikkemme, jotta saavutamme hyviä tuloksia. Olen luottavainen tämän kauden suhteen”, puolustaja sanoo.

”Tulin Kuopioon tekemään kovasti töitä ja auttamaan joukkuetta. Olen ollut kapteenina myös edellisessä joukkueessani Warri Wolvesissa”, topparikollega Egwuekwe toteaa.

Lähde: KuPSin verkkosivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!