© Kuva: Getty Images

Liverpoolin tähtipakki harkitsemassa seuravaihtoa – moni Valioliiga-seura kyttäysasemissa

Liverpoolin tähtipakki Martin Skrtel harkitsee seuravaihtoa, uutisoi ESPN.

Lähteen mukaan seuran pitkäaikainen toppari ei ole tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa ajauduttuaan pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Slovakki on ollut ainoastaan kerran liiga-avauksessa palattuaan maaliskuussa viikkojen sairasloman jälkeen rosteriin.

Skrtel oli ennen joulukuun loukkaantumistaan vakioaloittajia, mutta nyt hän on Mamadou Sakhon ja Dejan Lovrenin takana topparien nokkimisjärjestyksessä. Kesällä joukkueeseen saapuva Schalken Joel Matip voi heikentää entuudestaan Skrtelin osakkeita.

Skrtel sai viime kesänä uuden kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. ESPN:n sisäpiirilähde kertoo, että moni Valioliiga-seura on Skrtelin tilanteen suhteen kyttäysasemissa kesän siirtoikkuna mielessä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!