Hollannin liigan mestaruustaistelu käy todella kiivaana. PSV Eindhoven ja Ajax ovat viimeisillä kierroksilla todella lähellä toisiaan.

– Ajax sai viime viikonloppuna ottelunsa loppuhetkillä aika kyseenalaisen pilkun ja tasoitti oman pelinsä. Mielestäni se ei ollut pilkku, mutta tilanteet tulevat tuomareille nopeasti. Valitettava paikka. Kyllä täällä on huutelua puolin ja toisin. Kummallakaan ei ole varaa tehdä yhtään virheitä, sanoo Eindhovenissa asuva ja PSV Eindhovenissa juniorivalmentajana toimiva Joonas Kolkka Coolpickz-sivuston haastattelussa.

PSV on hallitseva mestari ja pelasi Mestarien liigaa tälläkin kaudella.

– Tärkeintä olisi saada mestaruus, ja päästä Mestarien liigaan taas. Mestaruus ja Mestarien liiga ovat tehneet hyvää PSV:n statukselle. Mestarien liigan peleissä on aivan eri tunnelmansa. Rahallisesti ja statuksen kannalta olisi päästävä sinne, jos täällä meinataan kilpailla Euroopan huippujoukkueita vastaan jatkossa, Kolkka sanoo.