Peräti kolme Leicester-pelaajaa ehdolla Valioliigan parhaaksi

Englannin pelaajayhdistys PFA julkaisi keskiviikkona kuuden pelajaan ehdokaslistansa Vuoden Pelaaja -palkintoon.

Kohti mestaruutta vääjäämättä marssiva Leicester on edustettuna peräti kolmen miehen voimin – täysin ansaitusti – , kun tehomiehet Jamie Vardy, Riyad Mahrez sekä keskikentän lukko N’Kolo Gante ovat ehdolla.

Kolme muuta ehdokasta ovat Valioliigan maalisyöttökunkku Mesut Özil, Tottenham-tykki Harry Kane sekä West Hamin taiturimainen Dimitri Payet.

Pelaajayhdistys valitsee myös vuoden nuoreen pelaajan. Kanen on ehdolla myös tässä kategoriassa yhdessä joukkuetoverinsa Dele Allin, Stoke-vahti Jack Butlandin, Liverpool-taituri Philippe Coutinhon, Everton-duo Romelu Lukaku-Ross Barkley kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!