Arsene Wenger tutussa puuhassaan: tuntematon hyökkääjälupaus yhdistetty Arsenaliin!

Arsenalin managerilla Arsene Wengerillä on maine tarkan markan miehenä, eikä joukkue hänen liki 20 vuoden pestinsä aikana ole suin päin riehunut siirtomarkkinoilla juuri koskaan, vaikka rahaakin olisi ollut.

Esimerkiksi viime kesänä maalivahti Petr Cech oli ainoa ykkösjoukkueen uusi hankinta.

Nyt Daily Mirrorin mukaan Wenger havittelee taas yhtä, jokseenkin edullista yllätyshankintaa, josta toivotaan kehittyvän vastuunkantaja seuralle. Kyseessä on Ranskan 2. liigan Auxerressa menneen kevään pelannut hyökkääjä Sehrou Guirassy, joka edusti vielä emoseuraansa Lilleä alkukauden pienessä roolissa.

20-vuotias kärkimies on kevään aikana tehnyt Auxerrelle 15. otteluun kahdeksan maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Hän on ikäluokkansa Ranskan maajoukkuepelaajia.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!