© Kuva: Getty Images

Barcelona sallii hyökkääjänsä lähteä toiseen seuraan kesän siirtoikkunassa

Vuodesta 2014 Barcelonan edustusjoukkueessa pelannut Sandro Ramirez saa siirtyä kesällä toiseen seuraan, Barcelonan tekninen johtaja Roberto Fernández kertoi.

– Sandro on vapaa lähtemään Barcelonasta kesällä. Viime kesänä emme pystyneet hankkimaan uusia pelaajia [siirtokiellon vuoksi], ja Sandro suostui jäämään joukkueeseen. Olemme siitä kiitollisia, Fernandez kertoi AS:lle.

– Meillä oli optio jatkaa hänen sopimustaan yhdellä vuodella, mutta hänen viime vuoden uskollisuutensa vuoksi katsoimme reiluksi avata hänelle oven muihin seuroihin.

Teknisen johtajan mukaan 20-vuotias Sandro sai viime kaudella tarjouksia muista seuroista, mutta jäi Barcelonaan sen hankalan siirtotilanteen vuoksi. Katalaaniseura oli vielä viime vuonna UEFA:n asettamassa siirtokiellossa alaikäisten pelaajien kauppoja koskevien rikkomusten vuoksi.