© Kuva: Getty Images

Legendaarinen maailmanmestari ei aio lopettaa – uuden sopimuksen päättyessä 40-vuotias

Sky Sport Italia kertoo, että Juventus on tehnyt kesään 2018 kestävän jatkosopimuksen maalivahti Gianluigi Buffonin kanssa.

38-vuotiaan maailmanmestarin aiempi sopimus olisi kestänyt vuoteen 2017 saakka. Lähteen mukaan ”Vanha rouva” tiedottaa uudesta kontrahdista tänään keskiviikkona.

Buffonia pidetään yhtenä maailman kautta aikojen parhaista jalkapallomaalivahdeista. Mies on edelleen loistoiskussa. Tällä kaudella Buffon teki muun muassa Serie A -ennätyksen pitämällä maalinsa puhtaana 973 minuuttia putkeen.

Skyn mukaan Juventus on myös tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen 35-vuotiaan Andrea Barzaglin kanssa. Myös Italian paidassa MM-kultaa kesällä 2006 voittaneen topparin sopimus olisi päättynyt tänä kesänä.