”Turkin Messi” ykköstähtenä maan alustavassa EM-ryhmässä

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Parhaana lohkokolmosena karsinnoista kisapaikan saanut Turkki on nimetty alustavan EM-kisaryhmänsä, missä on 31 pelaajaa. Lopullinen 23. pelaajan ryhmä pitää nimetä kymmenen päivää ennen avauspeliä.

Ryhmän pelaajisto tulee pääosin oman maan sarjoista, mutta mukana on pelaajia suurista eurooppalaisista seuroistakin. Tunnetuimpia nimiä suurelle yleisölle lienevät Barcelonan laituri Arda Turan, Leverkusenin pelintekijä Hakan Calhanoglu sekä urallaan Real Madridissa ja Liverpoolissakin käynyt Dortmundin keskikenttämies Nuri Sahin.

Turkki pelaa EM-kisojen D-alkulohkossa Espanja, Kroatian ja Tshekin kanssa.

Turkin alustava EM-kisaryhmä:

Maalivahdit: Ali Şaşal Vural (Eskişehirspor), Harun Tekin (Bursaspor), Onur Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir).

Puolustus: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Hakan Balta (Galatasaray), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Aziz (Bursaspor), Caner Erkin (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş).

Keskikenttä: Emre Mor (Nordsjælland), Gökhan Töre (Beşiktaş), Volkan Şen (Fenerbahçe), Yasin Öztekin (Galatasaray), Hakan Çalhanoğu (Bayer Leverkusen), Mahmut Tekdemir (İstanbul Başakşehir), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Alper Potuk (Fenerbahçe), Arda Turan (Barcelona), Olcay Şahan (Beşiktaş).

Hyökkäys: Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Cenk Tosun (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç (Guingamp), Yunus Mallı (Mainz).


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!