© Kuva: Getty Images

Espanjassa povataan shokkisiirtoa: Bayern München -tähden väitetään päässeen sopuun Real Madridin kanssa

Espanjalaislehti AS väittää Real Madridin päässeen sopuun siirron henkilökohtaisista ehdoista Bayern München -hyökkääjä Robert Lewandowskin kanssa.

Huippusesongin pelannutta Lewandowskia on jo pitkään huhuiltu Santiago Bernabeulle. Miehen agentti Cezary Kucharsky on kauden mittaan sekoittanut pakkaa kommenteillaan. Hiljattain mies myönsi Real Madridin ottaneen häneen yhteyttä Lewandowski mielessään.

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge totesi sen jälkeen, että Lewandowski ei ole lähdössä minnekään ensi kesänä. Vaikka Real olisikin päässyt esisopimukseen itse pelaajan kanssa, on joukkueen siis taivuteltava vielä Bayern myymään mies Espanjaan.

Lewandowskin sopimus Bayernin kanssa kestää vuoteen 2019 saakka.