Romanian ja Sveitsin välinen EM-kisojen A-lohkon ottelu on päättynyt 1-1-tasapeliin.

Romania siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoon pienoisen déjà-vun aiheuttaneella maalilla: Sveitsin kapteeni Stephan Lichtsteiner rikkoi Romanian pelaajaa, ja Bogdan Stancu laittoi pallon verkkoon rangaistuspotkusta. Turnauksen avausottelussahan Ranskan kapteeni Patrice Evra rikkoi romanialaispelaajaa ja Stancu rankoi pilkulta.

Tasaisen ottelun tuhlaajapoikana toimi Sveitsin kärkimies Haris Seferovic, joka joutui sosiaalisessa mediassa fanien hampaisiin.

– Seferovic on kirottu ennen EM-kisoja. Hän on hirvittävä, kommentoi yksi Twitter-käyttäjä.

– Seferovic on turnauksen huonoin pelaaja, kommentoi puolestaan toinen.

Sveitsi tuli kuitenkin tasoihin hieman epäonnisestakin kärkimiehestä huolimatta. Admir Mehmedi nimittäin tasoitti ottelun toisen puoliajan alkupuolella. Lisämaaleja ei nähty, ja peli päättyi tasan 1-1.

Sveitsi nousi A-lohkon kärkeen neljällä pisteellä. Romanialla on kasassa yksi piste. Ranska ja Albania pelaavat myöhemmin tänään.

Tästä linkistä näet EM-kisojen lohkotilanteet.