Argentiinan maajoukkueen päävalmentaja Gerardo Martino ilmoitti tiistaina päättävänsä pestinsä, vaikka mies luotsasi joukkueen kolmeen peräkkäiseen arvoturnauksen finaaliin. Asiasta kerrotaan maan jalkapalloliiton kotisivuilla.

Argentina on pokannut kolmesta finaalistaan kolme hopeamitalia, kun ensin Saksa oli vuoden 2014 MM-turnauksessa parempi ja Chile vei viime ja tänä vuonna Copa America -turnaukset Argentiinan nenän edestä.

Martinon piti luotsata Argentiinan olympiajoukkuetta Riossa elokuussa, mutta maan jalkapalloliiton talousongelmien ja muiden sekoilujen vuoksi joukkuetta ei olla saatu kasaan harjoitusleirille, jonka piti alkaa Martinon alaisuudessa tämän viikon maanantaina. Näin Argentiinan osallistuminen ylipäätään turnaukseen on vaakalaudalla. Tämä selittänee syyn siihen, miksi Martinokin lähti.