© Kuva: Getty Images

Saksaa EM-kisoissa edustanut hyökkääjä päätyi kovaan ratkaisuun – levottomuudet ajavat pois Turkista!

Saksan riveissä kesän EM-kisoissa hyökännyt, mutta kesken turnauksen loukkaantunut Mario Gomez on ilmoittanut kovasta ratkaisusta.

Gomez aikoo jättää Besiktasin, jossa hän oli lainalla Fiorentinan riveistä.

31-vuotiaalla hyökkääjällä oli mahdollisuus jatkaa lainalla Turkissa, mutta tätä ei tapahdu.

Syy: maan viime aikaiset levottomuudet.

– Tämä oli erittäin vaikea päätös, mitä minun piti miettiä paljon. Minun on pakko kertoa henkilökohtaisesti Besiktasin faneille päätöksestä, mikä oli erittäin raskas. En tule pelaamaan enää tämän hienon seuran riveissä, teidän hienojen fanien edessä. Syy on täysin poliittisessa tilanteessa, Gomez aloitti Instagram-tilillään julkaisemassa lausunnossa.

– Taustalla ei ole mitään urheilullisia tai muita syitä. Tämä johtuu täysin kamalista tapahtumista, mitkä ovat tulleet vastaan viime päivinä. Toivottavasti voitte ymmärtää tämän!

Perään Gomez kiitteli kovasti faneja ja toivoi tilanteen menevän parempaan suuntaan Turkissa.

– Toivottavasti nämä asiat voidaan sopia ja rauha löydetään nopeasti. Sen jälkeen olisi mahtavaa pelata Besiktasissa taas. Seura ja maa ovat olleet hyvin lähellä sydäntäni viimeisimmän vuoden aikana ja toivottavasti näen teidät taas pian!

Turkissa yritettiin vallankaappausta tiettyjen armeijan tahojen toimesta, mutta tämä yritys ei onnistunut. Levottomuudet ovat kuitenkin tuoneet paljon uhreja ja tilanne maassa on ollut hyvin jännittynyt.