Turkin liigassa pelaava Fenerbache teki tänään jo aiemmin sopimuksen PSG:tä viime kaudella edustaneen hollantilaisen Gregory van der Wielin kanssa (uutinen).

Fenerbache on sen lisäksi myös Schalkesta ilman sopimusta jääneen Roman Neustädterin perässä. Seura tiedotti, että neuvottelut ovat käynnissä. Neustädter pelasi Schalkessa neljä vuotta ja hän on pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

28-vuotias Neustädter on edustanut junioreissa ja aikuisissa Saksan maajoukkuetta, mutta valitsi myöhemmin Venäjän maajoukkueen. Neustadter oli EM-kisoissa Venäjän kokoonpanossa kolmessa ottelussa. Neustädteria on myös pyydetty edustamaan Ukrainan maajoukkuetta, sillä keskikenttämies on syntynyt Neuvostoliiton aikaan Ukrainan alueella.

Seuran mukaan Neustädter saapuu Istanbuliin neuvottelemaan sopimuksesta ensi tiistaina.