IS: Teemu Pukilla riittää ottajia: ”Ei ole mikään salaisuus”

© Kuva: Getty Images

Tanskassa pelaavan Bröndbyn suomalaiskärki Teemu Pukki, 26, on ollut tulikuumassa vireessä viimeisissä peleissä. Pukki on iskenyt viimeiseen kolmeen otteluun peräti kahdeksan osumaa, joista viisi Tanskan pääsarjassa ja kolme Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Pukin agentti Teemu Turunen myönsi Ilta-Sanomille, että suojatillansa riittää tällä hetkellä kysyntää.

– Ei ole mikään salaisuus, että jos hyökkääjä tekee tuon verran maaleja tässä vaiheessa siirtoikkunaa, niin kyllähän se herättää kiinnostusta. En pysty tietenkään sanomaan tässä lukuja, mutta kiinnostusta on. Useita, Turunen kertoi Ilta-Sanomille.

Pukki on sopeutunut alkukaudesta hyvin Bröndbyhyn, josta myös hurja maalivire kertoo. Siitä syystä Pukilla ei ole mitään pakottavaa tarvetta lähteä Tanskasta. Pukilla on sopimustaan Bröndbyn kanssa jäljellä kaksi vuotta.

– Periaatteessa ”Teme” on ollut tosi tyytyväinen tilanteeseensa Bröndbyssä. Tällä hetkellä kaikki on loksahtanut paikalleen joukkueen pelityylistä alkaen. Futiksessa ei voi koskaan tietää, jos tulee jotain sellaista, mistä ei voi kieltäytyä, Turunen kertoi.

Pukin edustama Bröndby kohtaa tänään Eurooppa-liigan ratkaisevalla karsintakierroksella kreikkalaisen Panathinaikosin. Otteluparin voittaja etenee Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.