© Kuva: Getty Images

Liverpoolilla outo tilanne: brassipelaajalla sopimus muualle, mutta Jürgen Klopp ei päästä miestä

Liverpoolin brasilialaisen keskikenttäpelaajan Lucas Leivan siirto Galatasarayhin piti olla jo selvä, mutta Jürgen Klopp ei päästä häntä lähtemään ainakaan vielä.

Seurat ovat sopineet siirtohinnan ja Leiva on päässyt myös sopuun henkilökohtaisista ehdoistaan Galatasarayn kanssa. Liverpool on kuitenkin ajautunut loukkaantumiskierteeseen, eikä Klopp halua päästää Leivaa ennen kuin on varma, että hänellä riittävät pelaajat. Sekä Joel Matip, Mamadou Sakho että Joe Gomez loukkaantuivat hiljattain.

– Olemme sopineet jo kaikesta Leivan siirron suhteen ja odotamme häntä tänne. Mutta Liverpoolilla on loukkaantumisia, joten jäämme odottamaan, sanoi Galatasarayn johtokunnan jäsen Levent Nazifog Soccerlens-sivuston mukaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!