Eilen illalla Mestarien liigassa pelattiin viimeisen karsintakierroksen ensimmäisiä otteluita. Manchester City otti tukevan otteen lohkopaikkaan, kun se kaatoi vieraskentällä Steaua Bukarestin selvästi maalein 5-0.

Cityn tähtenä loisti hyökkääjä Sergio Aguero, joka teki hattutempun. Argentiinalaisella oli mahdollisuus tehdä peräti viisi maalia, sillä mies hukkasi ottelussa kaksi rangaistupotkua. Citylle maaleja iskivät Agueron lisäksi uusi hankinta Nolito ja David Silva.

Hollantilainen Ajax oli vaikeuksissa kotikentällään venäläistä FK Rostovia vastaan, ottelu päättyi 1-1-tasalukemiin. Rostovin tärkeän vierasmaalin teki Christian Noboa. Ajax nousi tasoihin, kun Davy Klaassen viimeisteli tasoituksen rankkarista.

Tiistain tulokset Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella:

Steua Bukarest (Romania) – Manchester City (Englanti) 0-5
Dinamo Zagreb (Kroatia) – Red Bull Salzburg (Itävalta) 1-1
FC Kööpenhamina (Tanska) – APOEL (Kypros) 1-0
Ajax (Hollanti) – FK Rostov (Venäjä) 1-1
BSC Young Boys (Sveitsi) – Mönchengladbach (Saksa) 1-3

Keskiviikkona ottelut jatkuvat viidellä otteluparilla. Viimeisen karsintakierroksen voittajat etenevät Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Celtic (Skotlanti) – Haboel Be’er Sheva (Israel)
Dundalk (Irlanti) – Legia (Puola)
FC Porto (Portugali) – AS Roma (Italia)
Ludogorets (Bulgaria) – Plzen (Tshekki)
Villarreal (Espanja) – Monaco (Ranska)