© Kuva: Getty Images

West Hamille kaamea eurokyykky: ”Me pelasimme huonosti”

West Ham hävisi torstaina kotonaan romanialaiselle Astralle 0-1 ja karahti ulos Eurooppa-liigan lohkovaiheesta. Se sai manageri Slaven Bilicin synkistelemään.

– Astra ansaitsi voiton, onnittelut heille. Tämä on todella turhauttavaa, koska tämä oli meille kauden tärkein peli tähän mennessä. Oli pakko voittaa, joten tämä oli kuin yksittäinen finaali, Bilic kertoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Voisimme toki kaivaa tekosyitä puuttuneista pelaajista ja miettiä, miksi emme saaneet palloa tekopaikoista maaliin. Mutta totuus on, ettemme pelanneet hyvin. Meillä ei ollut intohimoa joukkueena, olimme kasa yksilöitä.

– Olen vihainen ja turhautunut. Tai ehkä enemmänkin pettynyt, koska olisimme todellakin halunneet mennä Eurooppa-liigaan.