Ex-FA-pomo tylyttää Sam Allardycea: ”Tienasi kolme miljoonaa puntaa, miksi ihmeessä kiinnostui tuollaisesta summasta”

© Kuva: Getty Images

Sam Allardycen tapaus on herättänyt englantilaisessa jalkapallossa ihmetystä ja kummastelua. Allardyce sai potkut Englannin maajoukkueesta valmennettuaan vain 67 päivää ”unelmatyössään”.

Allardyce teki 400 000 punnan (460 000 euroa) sopimuksen liikemiehiksi tekeytyneiden toimittajien kanssa auttaakseen kolmansia osapuolia hyötymään pelaajasiirroista. Englannin jalkapalloliiton entinen puhemies Greg Dyke ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan Allardycen tekoa.

– Mielestäni hän (Allardyce) on ollut typerä. Se oli naurettava teko. Hän oli juuri saanut työn, josta oli unelmoinut, ja tienasi kolme miljoonaa puntaa vuodessa, joiden lisäksi bonukset, jos he pärjäisivät, Dyke sanoi Sky Sportsille.

– Joten miksi ihmeessä hän menee tapaamaan tuntemattomia, jotka tarjoavat hänelle 400 000 puntaa. Ja miksi ihmeessä hän alkaa höpöttämään irrelevantteja asioita heille.

– Se kertoo jotain myös ihmisestä, että hän on juuri saanut työpaikan Englannin päävalmentajana, ja hän on heti valmis neuvottelemaan saadakseen 400 000 puntaa lisää rahaa. Miksi hän tekee sellaista? Dyke ihmetteli.

Lue Allardycen kommentit asiaan liittyen tästä.